In nauw overleg met u wordt in (een deel van) de hal of het restaurant een sfeer gecreëerd die past bij uw wensen zodat u in de juiste ambiance kunt genieten. Het managementteam geeft optimale aandacht en ondersteuning aan al uw wensen en belangen en kan u als ervaren organisator ook van dienst zijn bij het samenstellen van een evenement.

Uiteraard zijn beide zalen voorzien van hoog kwalitatieve vloeren met professionele belijning voor de meeste zaalsporten. Drie ruime kleedkamers en een scheidsrechterkamer per hal bieden de mogelijkheid tot kleine en grote sport-evenementen. Het centraal gelegen wedstrijdsecretariaat beschikt over een PA/omroep-systeem om het sportieve verloop in goede banen te leiden.

De centrale ligging, goede bereikbaarheid, ruime gratis parkeergelegenheid, rolstoel  toegankelijkheid,  flexibiliteit, een voortreffelijke keuken en tal van specifieke mogelijkheden.....
Dit alles maakt WRZV Zwolle tot de locatie van al uw (sportieve) evenementen. Wilt u meer weten, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen voor een afspraak. Wij informeren u geheel vrijblijvend hoe ook uw evenement een succes kan worden. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in de WRZV Zwolle.

CULINAIR

Het restaurant biedt uitzicht op beide hallen zodat u onder het genot van een drankje en een hapje ontspannend kunt genieten van de spanning op de velden. Het restaurant is naast rust en ontmoetingsplaats,ook het centrum van culinaire mogelijkheden.

Broodmaaltijden, lunches, warme en koude buffetten, specialiteiten......alles kan !  van uitgebreid tot "klein maar fijn" .

Van uw feestavond of receptie maken wij een onvergetelijke gebeurtenis.

Tel : 038 - 4226129    of E-mail : Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.